Paste tagliatelle cu hribi bio, artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.
* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun.
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura acestor paste uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.
Ingrediente: faina de grau dur*, hribi de padure uscati* 4% .
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.
* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun.
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura acestor paste uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.
Ingrediente: faina de grau dur*, hribi de padure uscati* 4% .
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.