Oţetul din vin alb se produce din vin alb nesulfatat şi are un gust uşor fructuos prin aciditatea sa de 6 % şi a notei uşoare de vin alb.
Otetul stimuleaza digestia, are actiune antiseptica si contine foarte putine calorii. Bogat in saruri minerale, ajuta la impiedicarea aparitiei insuficientei biliare si faciliteaza absorbtia vitaminelor.
Întrebuinţare: Deosebit pentru salate proaspete şi sosuri, îmbunătăţeşte mâncăruri de peşte şi creaţii de fructe de mare, dar poate fi folosit şi pentru murat sau conservat de fructe şi legume.
Ingrediente: otet din vin alb bio ( provenienta Italia).
Produs certificat bio.
Produs in Italia.
Otetul stimuleaza digestia, are actiune antiseptica si contine foarte putine calorii. Bogat in saruri minerale, ajuta la impiedicarea aparitiei insuficientei biliare si faciliteaza absorbtia vitaminelor.
Întrebuinţare: Deosebit pentru salate proaspete şi sosuri, îmbunătăţeşte mâncăruri de peşte şi creaţii de fructe de mare, dar poate fi folosit şi pentru murat sau conservat de fructe şi legume.
Ingrediente: otet din vin alb bio ( provenienta Italia).
Produs certificat bio.
Produs in Italia.