Fasole mung provenita din Asia.
Contine vitamina C, vitamine din grupa B, vitamina E, fier si potasiu, iar albuminele, lipidele si amidonul acesteia sunt foarte usor asimilabile. În bucataria ayurvedica, aceasta fasole mung este considerata un aliment care ajuta la slabit si detoxifiere.
Fata de fasolea europeana aceasta fasole mung este mult mai dulce si fierbe mai usor. Se poate consuma ca si fasolea europeana sau se poate lastari, tinandu-se 4 ore la lumina iar restul la intuneric pâna când cresc muguri lungi de 5 cm, plini de vitamine, minerale si enzime, usor de digerat în stare cruda sau usor opariti.
Boabele încoltite se adauga în supe asezonate cu busuioc sau rozmarin, iar mugurii se consuma sub forma de salate, chiar si de catre copii.
Ingrediente: fasole mung* (provenienta China).
*ingredient provenit din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Ambalat in Germania.
Contine vitamina C, vitamine din grupa B, vitamina E, fier si potasiu, iar albuminele, lipidele si amidonul acesteia sunt foarte usor asimilabile. În bucataria ayurvedica, aceasta fasole mung este considerata un aliment care ajuta la slabit si detoxifiere.
Fata de fasolea europeana aceasta fasole mung este mult mai dulce si fierbe mai usor. Se poate consuma ca si fasolea europeana sau se poate lastari, tinandu-se 4 ore la lumina iar restul la intuneric pâna când cresc muguri lungi de 5 cm, plini de vitamine, minerale si enzime, usor de digerat în stare cruda sau usor opariti.
Boabele încoltite se adauga în supe asezonate cu busuioc sau rozmarin, iar mugurii se consuma sub forma de salate, chiar si de catre copii.
Ingrediente: fasole mung* (provenienta China).
*ingredient provenit din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Ambalat in Germania.