Faina integrala de secara pastreza dupa macinare o mare parte din proprietatile nutritive, este o bogata sursa de vitamina B, calciu, magneziu, potasiu. Painea preparata din faina de secara are mai putine calorii si mai multe fibre alimentare decat cea din faina de grau.
Luca și Paco, doi frați elvețieni, ajutați de tatăl lor, au inființat in 1995 o fermă agricolă cu profil cerealier in comuna Jamu Mare, județul Timiș. Acestia au descoperit ca agricultura ecologica are in Romania un potențial de dezvoltare deosebit, deoarece terenurile erau cultivate in mod "arhaic" sau chiar necultivate, facind ca aceste terenuri să fie ideale pentru agricultura bio.
Ingrediente: faina integrala de secara ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.
Luca și Paco, doi frați elvețieni, ajutați de tatăl lor, au inființat in 1995 o fermă agricolă cu profil cerealier in comuna Jamu Mare, județul Timiș. Acestia au descoperit ca agricultura ecologica are in Romania un potențial de dezvoltare deosebit, deoarece terenurile erau cultivate in mod "arhaic" sau chiar necultivate, facind ca aceste terenuri să fie ideale pentru agricultura bio.
Ingrediente: faina integrala de secara ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.