Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Cum cumpar


Comanda
Comanda minima este de 50 lei. Pentru a beneficia de promotiile si ofertele noastre speciale (inclusiv ofertele speciale de transport), te invitam sa te inregistrezi pe site-ul nostru. Comanda se poate efectua online si doar ca vizitator, precum si telefonic, la nr. 0745.123.401, prin e-mail la office@biolandia.ro sau prin formularul online. Programul de procesare a comenzilor este Luni-Vineri intre orele 09:00 - 18:00. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de Luni in ordinea primirii lor.
Livrarea produselor se face in functie de stocul din momentul confirmarii comenzii, iar termenul de livrare este de 24 ore pentru Bucuresti si 48 ore pentru restul tariii. Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem. Dupa procesarea comenzii, vei fi contactat prin e-mail si/sau telefonic pentru a stabili detaliile de livrare.

Alegerea produselor
Cu ajutorul meniului Categorii produse poti ajunge in categoria care te intereseaza. Setul de filtre de deasupra produselor iti permite sa te orientezi exact spre gama dorita (pret, ordine alfabetica, in stoc, promotie etc.). Daca ai o marca preferata, in meniul din stanga exista un filtru suplimentar pentru Producatori.

Cosul de cumparaturi
Selecteaza produsul dorit si cantitatea cu ajutorul butonului Adauga in cos. Poti adauga in continuare si alte produse in cosul de cumparaturi, vizitand in continuare magazinul. Poti modifica numarul sau elimina din produsele alese oricand pana la finalizarea comenzii care se efectueaza in momentul cand apesi butonul Comanda.

Inregistrarea
Poti face cumparaturi din magazinul Biolandia logat ca si vizitator sau, prin crearea unui cont, ca utilizator. Avantajul unui cont consta in faptul ca te poti bucura de promotii, mostre gratuite, premii de loialitate si ofertele noastre speciale de transport. In plus, la urmatoarele comenzi, nu va mai fi nevoie decat sa introduci numele de utilizator si parola.
In momentul inregistrarii poti alege daca vrei sa primesti si Newsletter-ul Biolandia pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre, plus sfaturi si retete pentru o viata eco.

Crearea contului
Pentru crearea contului se vor introduce cateva date personale, adresa de livrare, se va alege modalitatea de expediere si de plata, precum si, daca e cazul, observatiile tale la rubrica Note (de ex. daca nu esti disponibil intre anumite ore pentru receptionarea coletului). Detalii suplimentare cu privire la transportul coletului si costuri pot fi gasite la rubrica Livrare.

Metode de plata
Plata cu numerar. Plata cu numerar se efectueaza in lei la livrarea coletului in Bucuresti si imprejurimi si nu implica nici un comision suplimentar.
Plata online cu cardul. Plata cu cardul se realizeaza printr-un sistem securizat certificat care va ofera siguranta deplina. Aceasta metoda nu implica nici un comision suplimentar.
Plata ramburs la sosirea coletului prin curier in restul tarii. Nu implica nici un cost suplimentar, COMISIONUL DE RAMBURS FIIND SUPORTAT IN TOTALITATE DE BIOLANDIA.
Ordin de plata / Internet Banking. Plata se face in baza facturii proforma emise de biolandia.ro. Livrarea produselor se face dupa transmiterea prin fax sau e-mail a documentului bancar.
VIA BIOLANDIA SRL, cont in lei RO03INGB0000999903486940, deschis la Banca ING BANK, cod de identificare fiscala (CIF) RO31338991, nr de ordine in Registrul Comertului J40/3055/2013.

Receptia produselor
La receptia produselor, daca observati deprecierea coletelor sau daca produsele nu corespund comenzii dvs., le puteti returna curierului care va intocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom putea lua masurile care se impun.

Returnarea produselor
Conform legislatiei in vigoare, se poate solicita returnarea banilor pe produsele comandate, in termen de maximum 10 de zile de la primirea comenzii. (conform Ordonantei de Guvern nr. 130/2000 privind regimul judiciar al contractelor la distanta). Conditia minima de returnare este ca produsul returnat si ambalajul acestuia sa fie in stare perfecta.
Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio