Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Conditii de utilizareSite-ul www.biolandia.ro (numit in continuare BIOLANDIA) este proprietatea SC VIA BIOLANDIA SRL (numita in continuare Compania), inregistrata in Bucuresti, cu sediul in str. Baladei nr. 3, bl. 61, sc. 1, et. 6, ap. 34, sector 4, nr de ordine in Registrul Comertului J40/3055/2013, CIF RO31338991.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

1. Politica de confidentialitate
Compania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Furnizarea datelor personale catre BIOLANDIA nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Compania se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Compania nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. BIOLANDIA nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de BIOLANDIA in scopul precizat in prezentul document.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul BIOLANDIA, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

2. Produse si servicii oferite de site
Compania face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale. Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

3. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului BIOLANDIA - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Companiei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Compania garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul BIOLANDIA si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul BIOLANDIA se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Compania isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata, sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa prin e-mail sau prin fax. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul companiei.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz Compania va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

5. Livrarea si receptia produselor
Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri Compania va anunta clientul despre problemele aparute.

Dat fiind faptul ca site-ul BIOLANDIA nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral in functie de stocul nostru si al furnizorilor nostri. In acest caz veti fi anuntati de unul dintre operatorii nostri telefonic sau prin e-mail pentru a ajusta comanda in functie de cerintele dumneavoastra si de stocul existent.

Compania isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de companie care includ: incendii, explozii, inundatii, greve, sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Companie fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de catre Companie de la acest client.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate la receptia coletului
Conform legislatiei in vigoare, produsele cumparate de pe site-ul BIOLANDIA pot fi refuzate la efectuarea receptiei coletului doar daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de client. Dupa efectuarea receptiei la primirea coletului produsele nu mai pot fi returnate.

7. Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare
Site-ul BIOLANDIA este gazduit de serverele unei terte firme. Compania nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Compania nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului BIOLANDIA.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului BIOLANDIA este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. BIOLANDIA detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

9. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe BIOLANDIA si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului BIOLANDIA, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Companie fata de orice client este valoarea sumei incasate de Companie de la acest client.

Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio