Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Ceai de echinacea bio 25 plicuri

Cod: 00564

In stoc

4,49 LEI

Pret cu TVA

Comanda telefonica: 0745.123.401

Detalii cost livrare

Adaugă produse în coş Adaugă în coş
Continutul ridicat de ulei volatil, alchilamide, flavonozide, acizi polifenolici si polizaharide imunostimulatoare (glicozidul echinacozid) substante bioactive prezente in partile aeriene de Echinacea confera ceaiului proprietati imunostimulatoare nespecifice, antiinflamatoare, antioxidante si cicatrizante.
Producator: HOFIGAL
Greutate: 25 g


Conţinutul ridicat de ulei volatil, alchilamide, flavonozide, acizi polifenolici şi polizaharide imunostimulatoare (glicozidul echinacozid) substanţe bioactive prezente în părţile aeriene de Echinacea conferă ceaiului proprietăţi imunostimulatoare nespecifice, antiinflamatoare, antioxidante şi cicatrizante.
Se recomandă ca supliment alimentar pentru îmbunătăţirea regimului igieno-dietetic pentru a creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de diferiţi agenţi patogeni virali şi bacterieni; este eficient în procesele inflamatorii ale aparatului respirator (gripă, guturai, angină, faringite, bronşite, laringite); în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor gripale; în herpes recidivant cu episoade de erupţii cutaneo-mucoase frecvente, afte bucale, stomatite, psoriazis, infecţii ale tractului urinar; procese inflamatorii uro-genitale; infecţii cutanate bacteriene (îndeosebi cele streptococice).

Mod de administrare: ceaiul ecologic de Echinacea se prepară din 1 - 2 plicuri x 1 g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 5 - 10 minute. Infuzia se consumă neîndulcită, călduţă sau rece, de 2-3 ori pe zi între mese sau ori de câte ori este necesar; în perioadele reci ale anului cu risc de apariţie a infecţiilor gripale se poate folosi până la 1 litru ceai pe zi ca imunostimulator general.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri x 1 g.

Ingrediente: echinacea*.
*Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obtinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.
Acestea au fost inspectate si certificate de SUOLO e SALUTE s.r.l. cod RO-ECO 003.
In acest fel, S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A. garanteaza ca: inainte de insamantare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura conventionala la agricultura ecologica de minimum 2 ani, semintele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de productie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteza (pesticide, fungicide, ierbicide, ingrasaminte), iar culturile ecologice au fost certificate in urma inspectiilor organismelor acreditate.

Produs certificat bio.

Produs in Romania.


Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio