Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Vopsea de par castaniu bio 100 g

Cod: 0732

In stoc

54,99 LEI

Pret cu TVA

Comanda telefonica: 0745.123.401

Detalii cost livrare

Adaugă produse în coş Adaugă în coş
Vopsea de par castaniu bio.
Producator: RADICO


Vopseste-mă Organic este o vopsea de păr organică obținută printr-un amestec de plante terapeutice rare, fără nici un fel de chimicale. Aceasta este prima vopsea de păr bio ce acoperă eficient firele albe dintr-un singur pas fără ingrediente sintetice. Realizată din ierburi ayurvedice organice, ea îmbracă delicat părul pentru o culoare stabilă, vibrantă si de lungă durată, hrănește și restabilește echilibrul firului de păr pentru a preveni ruperea și uscarea acestuia. Lasă părul strălucitor, puternic, lucios și sănătos în mod natural. Este benefică mai ales pentru persoanele sensibile sau alergice la chimicale precum și pentru femeile însărcinate.

Conţinut cutie:
• 1 pachet de 100g
• Instrucțiuni de folosire
• Perie pentru vopsit
• Mănusi de unică folosință
• Cască de duș


Cantități necesare:
- 20g până la 30g : pentru păr scurt
- 40g până la 60g : pentru păr la baza umerilor (păr de lungime medie)
- 70g până la 100g : pentru păr la nivelul taliei (păr lung)


Modul de Preparare:

Măsurați cantitatea de vopsea corespunzătoare lungimii părului dvs. Adaugați într-un vas nemetalic apa calduța peste vopsea in proporție de 1:3 (1 parte vopsea și 3 părți apă).
Ajustati cantitatea de apă necesară pentru a obține o pastă de consistența asemenatoare iaurtului sau pastei de tomate. Pasta nu trebuie să fie nici prea lichidă nici prea groasă.
Vopseaua se aplică pe părul proaspăt spălat.
Aplicați pe păr imediat după prepararea pastei. Aplicați pasta începând de la rădăcini și distribuiți în mod egal către vîrfuri. Firele albe necesită un strat mai consistent de pastă. Folosiți o cască de duș pentru a acoperi părul după ce vopseaua este aplicată in mod egal pe păr.
Asteptați cel puțin 60 de minute după aplicarea pastei. Dacă doriți să obțineți o culoare mai inchisă lăsați pasta mai mult timp. Puteți menține in siguranță vopseaua pe păr timp de două sau trei ore. Puteți de asemenea să folosiți căldura unui uscător de păr pentru a intensifica rezultatele.
După 60 de minute (sau mai mult, dupa preferință) clătiți părul insistent, până când apa devine limpede. Nu este necesară folosirea șamponului. Uscați si aranjați părul după preferințe.

Ingredinete: Henna-Lawsonia Inermis, Amla – Emblica Officinalis, Bhringraj – Eclipta Alba, Indigo – Indigofera Tinctoria, Manjistha – Rubia Cordifolia, Methi – Trigonella Foenum Graecum,
Hibiscus – Hibiscus Rosa Sinensis, Coffee – Coffea Arabica, Katha – Acacia Catechu.

Produs certificat bio.

Produs in India pentru USA.Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio