Vin rosu sec, Cabernet Sauvignon DOC din 2012 produs din struguri ecologici, invechit în butoaie de stejar.
Alcool 12,5 % din volum.
Ideal pentru preparate din carne rosie, vanat si branzeturi, pizza si paste.
Învechit în butoaie de stejar.
Conţinut redus de sulfiţi - total 64.49 mg/l (limita maximă admisă conf. Reg. CE Nr. 1234/2007 şi Nr. 889/2008 - 100 mg/l)
Produs certificat ecologic.
Produs in Romania.
Alcool 12,5 % din volum.
Ideal pentru preparate din carne rosie, vanat si branzeturi, pizza si paste.
Învechit în butoaie de stejar.
Conţinut redus de sulfiţi - total 64.49 mg/l (limita maximă admisă conf. Reg. CE Nr. 1234/2007 şi Nr. 889/2008 - 100 mg/l)
Produs certificat ecologic.
Produs in Romania.