Skip to Store Area:

Produse Bio







Acasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Ulei de cocos virgin bio 500 ml

Cod: 0142

In stoc

41,49 LEI

Pret cu TVA

Comanda telefonica: 0745.123.401

Detalii cost livrare

Adaugă produse în coş Adaugă în coş
Ulei de cocos extravirgin bio, presat la rece.
Producator: COCOMI


Ulei de cocos extravirgin bio, presat la rece, nerafinat, neinalbit, neaditivat si neincalzit.
Pulpa nucii de cocos este centrifugata, presata la rece si filtrata cu grija fata de continutul de vitamine, antioxidanti si minerale, pentru a fi pastrate calitatile nutritive, aroma si gustul natural al nucii de cocos.
Acest ulei de cocos se prezinta sub forma solida iar la caldura se transforma in ulei.

Ajuta la slabit. Contine grasimi bune, care nu ingrasa, dimpotriva favorizeaza digestia si impiedica depunerile de grasime. Scade colesterolul “rau” si reduce chiar si placile de colesterol deja depuse pe artere. Este perfect pentru gatit.

Proprietati:
- Este o sursa de grasimi sanatoase saturate si este un inlocuitor ideal al uleiurilor procesate.
- Contine cu 10% mai putine calorii fata de alte grasimi vegetale, motiv pentru care este recomandat si in diete.
- Contine polifenoli si antioxidanti naturali, vitaminele A, C si E, vitamina K, Fier si Calciu. Intareste sistemul imunitar, este usor de digerat si ajuta la asimilarea vitaminelor, mineralelor si aminoacizilor.
- Are in compozitie acid lauric, un acid gras care are abilitatea de a distruge o serie de virusi si bacterii. Acest acid se regaseste si in laptele matern.

Uleiul de cocos bio hidratează. Dacă îl vei folosi la plajă, chiar şi după o baie în mare vei fi de-a dreptul impresionat de frumuseţea pielii tale. Specialiştii din cosmetică spun că îl putem înlocui chiar şi cu o cremă de protecţie solară. Este la fel de bun şi după expunerea la soare, pentru că reuşeşete să calmeze pielea înroşită.
Primele loţiuni de bronzare şi de protecţie solară apărute pe piaţă conţineau ulei de cocos, ca ingredient de bază. Chiar şi astăzi numeroase loţiuni de protecţie solară au formule ce conţin ulei de cocos. Acesta are abilitatea uimitoare de a vindeca pielea şi de a împiedica efectele dăunătoare ale radiaţiilor UV asupra pielii. Unul dintre motivele pentru care este atât de eficient pentru protecţia pielii îl constituie proprietăţile sale antioxidante, care împiedică arsurile şi atacul oxidativ, ce contribuie la apariţia cancerului de piele", a spus doctorul Bruce Fife, în cartea "Virgin Coconut Oil - Nature's Miracle Medicine".

Ingrediente: ulei din nuca de cocos* tocata si presata la rece (provenienta Sri Lanka).
*ingredient provenit din agricultura ecologica.

Produs certificat bio.

Produs in Sri Lanka.


Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio