Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Stafide sultana bio 500 g

Cod: 00509

In stoc

23,99 LEI

Pret cu TVA

Comanda telefonica: 0745.123.401

Detalii cost livrare

Adaugă produse în coş Adaugă în coş
Stafide bio.
Producator: RAPUNZEL
Greutate: 500 g


Stafide bio.

Stafidele sultana sunt originare din Turcia și fac parte din proiectul Rapunzel desfășurat în satul Salihli. Stafidele sultana sunt obținute din struguri albi. Singura deosebire între ele este dată de modalitatea de uscare.

Stafidele sultana sunt udate înainte de a fi puse la uscat în razele soarelui. Acest lucru înseamnă că, stafidele sunt stropite cu o soluție alcătuită din potasă și ulei de floarea soarelui bio. În acest fel depozitul de apă din coaja exterioară se usucă, iar boabele de strugure devin permeabile la apă. În acest fel stafidele sultana se usucă mai repede(3-5 zile) și își păstrează culoarea albă.

După livrarea acestora la punctul de ambalare Rapunzel din Ören, boabele de strugure sunt așezate într-o sită specială care ajută la înlăturarea sâmburilor și a resturilor de ciorchine râmase, iar boabele foarte mici sunt eliminate. După ce sunt spălate, ele sunt uscate gentil, iar apoi sunt unse cu ulei de floarea soarelui bio pentru a evita ca acestea să se lipească între ele. După care stafidele sunt controlate și sortate manual. În acest fel, Rapunzel primește doar marfă de cea mai bună calitate.

Stafidele, stafidele sultana și stafidele Corinth reprezintă un important furnizor de energie, ce conține o mulțime de substanțe sănătoase pentru organism. Datorită conținutului înalt de fructoză și glucoză(carbohidrat ușor digestibil) organismul le poate asimila rapid și le poate transforma în energie. În acest mod, Musli-ul de la micul dejun îți va da energia necesară întregii zile și de asemnea iți va oferi o porție suplimentară de minerale, cum ar fi calciul.

Ingrediente: stafide*, ulei de floarea soarelui*. (provenienta Turcia).
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Produs certificat bio.

Ambalat in Germania.Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio