Fructul de catina contine vitamina A, C, complexul B, E, P, K, F si microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier si sodiu. Catina este bogata si in beta-caroten (mai mult decat contine morcovul), dar si pectine, zaharuri, aminoacizi esentiali si acizi grasi esentiali.
Siropul de catina bio este benefic in afectiuni precum ulcerul gastric si duodenal, diaree, reumatism, afectiuni neuroendocrinologice, circulatorii si hepatice. El mai este folosit stres, astenie, anemie, coronariene, hipertensiune, gingivite. Un efect demn de luat in seama il are si asupra depresiilor, bolii Parkinson, tumorilor, adenoamelor, afectiunilor bucale, faringitei, raguselii, gripei, racelii, intoxicatiilor si leucemiei.
Fortifica si revigoreaza organismul, fiind util persoanelor care se confrunta frecvent cu raceli, gripe, senzatii de slabiciune, astenie - aduce organismului un bogat aport de vitamine C, E, A, B1, B2, B3, P si substante minerale - este antioxidant si reintineritor. Creste capacitatea de aparare a organismului fata de imbolnaviri, ajuta la dezvoltarea organismului copiilor aflati in crestere, stimuleaza secretiile digestive, creste pofta de mancare, racoreste si relaxeaza. Este recomandata persoanelor care se confrunta cu stari de stres si oboseala.
Catina este considerata un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent, anticancerigen. Ea este indicata si pentru tratarea afectiunilor ficatului, splinei si rinichilor, recomandarea de baza este aceea de imunostimulator, protejaza organismul de infectii si virozele respiratorii frecvente cu schimbarea anotimpului de la cald la rece.
Acest sirop este fara coloranti sintetici, fara derivati de sinteza sau biochimici, obtinut din fructul de catina nemodificata genetic, fara a fi tratata termic prin fierbere.
Este un produs 100% bio, care pastreaza proprietatile fructelor intacte.
Ingrediente: pulpa de catina* 30%, miere de salcam* 70%.
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.
Siropul de catina bio este benefic in afectiuni precum ulcerul gastric si duodenal, diaree, reumatism, afectiuni neuroendocrinologice, circulatorii si hepatice. El mai este folosit stres, astenie, anemie, coronariene, hipertensiune, gingivite. Un efect demn de luat in seama il are si asupra depresiilor, bolii Parkinson, tumorilor, adenoamelor, afectiunilor bucale, faringitei, raguselii, gripei, racelii, intoxicatiilor si leucemiei.
Fortifica si revigoreaza organismul, fiind util persoanelor care se confrunta frecvent cu raceli, gripe, senzatii de slabiciune, astenie - aduce organismului un bogat aport de vitamine C, E, A, B1, B2, B3, P si substante minerale - este antioxidant si reintineritor. Creste capacitatea de aparare a organismului fata de imbolnaviri, ajuta la dezvoltarea organismului copiilor aflati in crestere, stimuleaza secretiile digestive, creste pofta de mancare, racoreste si relaxeaza. Este recomandata persoanelor care se confrunta cu stari de stres si oboseala.
Catina este considerata un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent, anticancerigen. Ea este indicata si pentru tratarea afectiunilor ficatului, splinei si rinichilor, recomandarea de baza este aceea de imunostimulator, protejaza organismul de infectii si virozele respiratorii frecvente cu schimbarea anotimpului de la cald la rece.
Acest sirop este fara coloranti sintetici, fara derivati de sinteza sau biochimici, obtinut din fructul de catina nemodificata genetic, fara a fi tratata termic prin fierbere.
Este un produs 100% bio, care pastreaza proprietatile fructelor intacte.
Ingrediente: pulpa de catina* 30%, miere de salcam* 70%.
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.