Paine BIO fara gluten de la Bauckhof fara coloranti si fara agenti de crestere, obtinuta din ingrendinete de cea mai buna calitate.
Mod de utilizare: 1. Adaugati apa, preincalziti cuptorul la 220 ºC, agitati cutia usor, inlaturati capacul de protectie triunghiular, soateti dopul si adaugati 475ml apa rece; puneti capacul la loc. 2. Tineti capacul apasat si amestecati bine cca. 1 min; asezati cutia cu fata in sus si inlaturati dopul si intreg capacul; amestecati cu o furculita si asigurati-va ca si in colturi compozitia este bine amestecata; neteziti partea de sus a painii cu un cutit umed. 3. Aceasta paine nu are nevoie sa se dospeasca; coaceti painea la 220 ºC in jumatatea inferioara a cuptorului timp de 60 min; dupa 5 min de coacere faceti o taietura pe mijlocul aluatului; dupa coacere, desfaceti cutia cu un cutit si lasati painea sa se raceasca.
Ingrediente: faina integrala de orez* 35%, faina de porumb, fulgi de orez* 13%, pudra din aluat de quinoa* 8% (faina de quinoa*, faina de orez* 25%, culturi starter), faina de porumb, seminte aurii de in macinate*, agent de ingrosare: guma de roscova*, pudra de copt (agent de crestere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: crema de tartar, amidon din porumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma de xanthan.
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Germania.
Mod de utilizare: 1. Adaugati apa, preincalziti cuptorul la 220 ºC, agitati cutia usor, inlaturati capacul de protectie triunghiular, soateti dopul si adaugati 475ml apa rece; puneti capacul la loc. 2. Tineti capacul apasat si amestecati bine cca. 1 min; asezati cutia cu fata in sus si inlaturati dopul si intreg capacul; amestecati cu o furculita si asigurati-va ca si in colturi compozitia este bine amestecata; neteziti partea de sus a painii cu un cutit umed. 3. Aceasta paine nu are nevoie sa se dospeasca; coaceti painea la 220 ºC in jumatatea inferioara a cuptorului timp de 60 min; dupa 5 min de coacere faceti o taietura pe mijlocul aluatului; dupa coacere, desfaceti cutia cu un cutit si lasati painea sa se raceasca.
Ingrediente: faina integrala de orez* 35%, faina de porumb, fulgi de orez* 13%, pudra din aluat de quinoa* 8% (faina de quinoa*, faina de orez* 25%, culturi starter), faina de porumb, seminte aurii de in macinate*, agent de ingrosare: guma de roscova*, pudra de copt (agent de crestere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: crema de tartar, amidon din porumb*), sare de mare, agent de ingrosare: guma de xanthan.
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Germania.