Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Polen crud iarba neagra bio 250 g

Cod: 0748

In stoc

44,49 LEI

Pret cu TVA

Comanda telefonica: 0745.123.401

Detalii cost livrare

Adaugă produse în coş Adaugă în coş
Polen crud iarba neagra bio.
Producator: APILAND
Greutate: 250 g


Stimulează buna funcționare a rinichilor, asigurând astfel detoxifierea organismului. Efectul alcalinizant este dat de conținutul său bogat în flavonoide, fibre și potasiu. Dintre flavonoidele prezente în acest tip de polen, rutina se găsește în cantități impresionante: 15 gr de polen crud de iarbă neagră reprezintă echivalentul mai multor kilograme de hrișcă sau ceapă. Pe lângă efectul benefic asupra rinichilor, rutina îmbunătățește capacitatea de memorare, previne pierderile osoase, prezintă o acțiune benefică asupra tiroidei și ajută la tratarea hemoroizilor sau varicelor.

Mod de administrare:
•Copii - 1 lingurița/zi (5 gr);
•Adulți - 1 lingura/zi (15 gr).

Mod de păstrare: A se păstra în congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

UIMITOR!!! Polenul Crud se păstrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă!

Varianta ecologică vă asigură în plus, printr-un certificat, că este un produs fără reziduuri, datorită substanțelor naturale folosite în tratamentele stupului.

Ingrediente: polen crud iarba neagra bio.

Produs certificat bio.

Produs in Romania.Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio