Ovazul contine saruri si minerale: potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, vitamine D, complexul B.
Ovazul este baza multor retete sanatoase. Se inmoaie timp de 6-8 ore, dupa care se fierbe, apoi se clateste pentru a elimina amidonul. Se serveste ca desert sau mic dejun amestecat cu fructe proaspete, uscate, putina miere si scortisoara.
Persoanele care consuma cat mai mult ovaz prezinta mai putine riscuri de a dezvolta boli de inima. Substantele fotochimice din ovaz au, de asemenea, proprietati care lupta impotriva cancerului.
Se poate pune la incoltit.
Ingrediente: ovaz* (provenienta Romania).
*ingredient provenit din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.
Ovazul este baza multor retete sanatoase. Se inmoaie timp de 6-8 ore, dupa care se fierbe, apoi se clateste pentru a elimina amidonul. Se serveste ca desert sau mic dejun amestecat cu fructe proaspete, uscate, putina miere si scortisoara.
Persoanele care consuma cat mai mult ovaz prezinta mai putine riscuri de a dezvolta boli de inima. Substantele fotochimice din ovaz au, de asemenea, proprietati care lupta impotriva cancerului.
Se poate pune la incoltit.
Ingrediente: ovaz* (provenienta Romania).
*ingredient provenit din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.