Nucsoarele se recomanda sa fie cumparate intregi si abia apoi macinate, pentru ca isi pierd aroma puternica si gustul picant-dulce.
In Europa nucsoara se folosete de obicei la preparatele ce contin cartofi, la marinarea carnii, dar si la supe, sosuri si compoturi. La olandezi este folosita la mancarurile de legume, pe baza de conopida, fasole verde si varza de Bruxelles
Ingrediente: nucsoara boabe*.
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Ambalat in Austria.
Pentru mai multe detalii despre beneficiile extraordinare ale condimentelor, va invitam sa cititi articolul de pe blogul nostru la link-ul de mai jos:
http://www.biolandia.ro/blog/2012/11/21/mii-de-antioxidanti-intr-un-gram-de-pudra/
In Europa nucsoara se folosete de obicei la preparatele ce contin cartofi, la marinarea carnii, dar si la supe, sosuri si compoturi. La olandezi este folosita la mancarurile de legume, pe baza de conopida, fasole verde si varza de Bruxelles
Ingrediente: nucsoara boabe*.
*ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Ambalat in Austria.
Pentru mai multe detalii despre beneficiile extraordinare ale condimentelor, va invitam sa cititi articolul de pe blogul nostru la link-ul de mai jos:
http://www.biolandia.ro/blog/2012/11/21/mii-de-antioxidanti-intr-un-gram-de-pudra/