Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Miere cruda tei bio 500 g

Cod: 0022

In stoc

24,99 LEI

Pret cu TVA

Comanda telefonica: 0745.123.401

Detalii cost livrare

Adaugă produse în coş Adaugă în coş
Miere cruda tei bio.
Producator: APILAND


Mierea cruda de tei bio, este o miere vie nepasteurizata.
Mierea cruda de tei bio este o miere cu o aroma puternica, foarte placuta, cu reflexe luminoase galbene si portocalii, care cristalizează uşor, mai ales dacă este ţinută la rece.

Prezintă efecte calmante, sedative, fiind un remediu foarte indicat contra insomniilor. Este un foarte bun antiinflamator al căilor respiratorii, ameliorand bronșitele. În caz de răceală, mierea cruda de tei bio facilitează evacuarea secrețiilor nazale. Pe lângă toate acestea, previne migrenele sau alte tipuri de durere.

Mierea este o sursă de sănătate pentru organism, dar trebuie sa ne asiguram ca nu a fost prelucrata complex industrial. Astfel, dacă este încălzită peste nivelul de 40 grade C, mierea își pierde proprietățile terapeutice, devenind chiar toxica, prin transformarea zaharurilor in aldehidahidroximetilfurfurol.

Un mic pont: o miere prelucrata termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză.

Ingrediente: miere de tei cruda bio.

Produs certificat bio.

Produs in Romania.


Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio