Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Faina de canepa bio 250 g

Cod: 00472

In stoc

13,99 LEI

Pret cu TVA

Comanda telefonica: 0745.123.401

Detalii cost livrare

Adaugă produse în coş Adaugă în coş
Faina canepa bio.
Greutate: 250 g


În făina de cânepă bio găsim ambele tipuri de proteine: structurale şi biologic active (globulare).
Proteinele structurale includ colagenul, creatina şi fibrogenul, acestea fiind constituenţii principali ai oaselor, pielii, părului, ligamentelor.
Proteinele biologic active sunt mai ales globulinele şi includ de exemplu hormonii, hemoglobina, anticorpii (imunoglobulinele) şi enzimele.
Proteina din făina de cânepă conţine toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, fără de care alimentaţia noastră ar fi grav afectată.
În făina de cânepă întâlnim un procent mare de fibre alimentare (30%), care te vor ajuta să ai un tranzit intestinal optim pentru confortul şi sănătatea ta. De asemena, conţine acizi graşi esenţiali omega 6 şi omega 3 în raportul optim de 3:1.
Microelementele prezente în făina de cânepă includ stronţiu, torium, arsenic şi crom. Alte elemente conţinute mai sunt: lecitina, colina, inositol, fitosteroli.
Indicaţii terapeutice
1- Constipaţie.
Conţinutul mare de fibre alimentare din făina de cânepă este remediul ideal împotriva constipaţiei. Laxativele nu sunt o soluţie deoarece pot provoca tulburări neaşteptate ale digestiei şi nu aduc necesarul de fibre alimentare, astfel încât colonul să fie protejat.
2- Alimentaţia vegetarienilor.
Făina de cânepă suplineşte foarte bine lipsa cărnii, datorită conţinutului de proteine şi a prezenţei celor 8 aminoacizi esenţiali.
3- Menţinerea sănătăţii părului şi a unghiilor.
Conţinutul de colagen şi fibrogen recomandă făina de cânepă pentru stoparea căderii părului.
4- Alimentaţia diabeticilor.
Făina din seminţe de cânepă bio are un index glicemic scăzut (carbohidraţi 22,7%), fiind în acelaşi timp nutritivă. Astfel, ea poate să dea senzaţia de saţietate fără să crească nivelul zahărului în sânge.
5- Îmbunătăţirea memoriei.
Lecitina conţinută te ajută în perioadele de solicitare intelectuală intensă. Deoarece este naturală, se absoarbe mult mai bine decât extractul pe care îl găsiţi la farmacie.
6- Osteoporoza.
Făina de cânepă bio conţine 210 mg calciu la 100 g produs. Fiind din resursă naturală, calciul este uşor asimilabil. În plus, suplimentul de acizi graşi esenţiali în organism creşte absorbţia calciului şi descreşte eliminarea pe cale urinară a acestuia. Astfel, păstrăm în oase o cantitate mai mare din acest mineral, ceea ce duce la întărirea lor.
Mod de administrare: faina de canepa bio se foloseste in amestec cu alte tipuri de faina care contin gluten in proportie de maxim 20%, in retetele dumneavoastra peferate de paine, biscuiti, fursecuri sau prajituri

Ingrediente: faina de canepa*.
*ingredient provenit din agricultura ecologica.

Produs certificat bio.

Produs in Germania.


Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio