Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Extract de papadie bio 1 L

Cod: 0913

In stoc

79,00 LEI

Pret cu TVA

Comanda telefonica: 0745.123.401

Detalii cost livrare

Adaugă produse în coş Adaugă în coş
Extract de papadie bio.
Producator: Herrens Mark


Extractul BIO de papadie este extras din flori, frunze și rădăcini presate la rece. Extractul este produs prin metoda fermentării acidului lactic, ceea ce înseamnă că nutrienții bogați ai păpădiei pot fi mai ușor asimilați și digerați. Produsul este comercializat nepasteurizat și conține culturi bacteriene active din acid lactic. Nu conține alcool sau alți conservanți.
Păpădie de la Herrens Mark - Producția de extract BIO de păpădie are loc încă din 1965 la ferma unei familii din Herrens Mark, Danemarca.
Cât privește cultivarea, recoltarea și producția în sine a extractului de păpădie, toate se fac natural, cât mai aproape de ciclurile naturii.
Florile aurii și frunzele sunt recoltate în primăvară, atunci când nutrienții sunt la cel mai ridicat nivel. Similar, rădăcinile sunt recoltate în toamnă, când cel mai înalt nivel de substanțe amare sunt prezente.

Doze zilnice recomandate: 30 - 60 ml. A se vedea manualul de doză atașat.
Depozitare - Se poate păstra la 5 grade până la 8 luni deschis sau nedeschis. Iar la 20 de grade până la 5 luni deschis sau nedeschis. Este recomandat ca extractul să se agite regulat.
Conținut net - 1 litru, echivalent cu 30 ml pe zi timp de 3-4 săptămăni. Dozatorul și instrucțiunile sunt incluse.

Actiuni

Tonică amară, coleretică şi colagogă, stimulentă a secreţiilor exocrine (salivare, gastrice, pancreatice şi intestinale), eupeptică, laxativă, diuretică, diaforetică, depurativă, antiinflamatoare, antioxidantă, hipoglicemiantă, antitumorală, creşte pofta de mâncare.

Contribuie la:

- funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar, prin stimularea producerii şi eliminării de bilă

- normalizarea secreţiilor digestive: gastrice, pancreatice şi intestinale

- creşterea poftei de mâncare

- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp

- accelerarea tranzitului intestinal

- detoxifierea organismului

- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Indicatii:

Se utilizează ca adjuvant în: anorexie, dischinezii biliare, colecistite, stimularea secreţiilor pancreatice, indigestii, insuficienţă hepatică, hipercolesterolemie, litiază renală şi biliară, gastrite hipoacide, obezitate (în curele de slăbire elimină edemele şi grăbeşte tranzitul intestinal), constipaţie, anemie, afecţiuni renale, gută.

Precautii:

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

Contraindicatii:

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, alergie la păpădie, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Produs certificat bio.


Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio