Cuscusul e o pasta fainoasa obtinuta din gris de grau. Este mâncarea deserturilor, a locurilor salbatice si pustii, mâncare exotica asemeni celor care o prepara. Istoria lui este legata de evreii sefarzi, alungati în secolul XV din Spania si Portugalia de Inchizitie si stabiliti în nordul Africii. Cuscusul se întinde ca o linie a istoriei, din vestul peninsulei Iberice, trecând prin sudul Frantei, Italiei, Greciei si pâna în Orientul Apropiat si Africa. Cuscusul cu legume se regaseste în toate tarile nord africane, iar gustul sau merge de la arome dulci pana la gusturi mai clasice. Contine gluten.
Ingediente: cous cous din grau dur integral* (provenienta Italia).
*ingredient provenit din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Italia.
Ingediente: cous cous din grau dur integral* (provenienta Italia).
*ingredient provenit din agricultura ecologica.
Produs certificat bio.
Produs in Italia.