Conţinutul bogat în flavonozide, glicozide, fitosteroli, acizi polifenolcarboxilici. Conferă ceaiul ecologic de Passiflora acţiune sedativă asupra sistemului nervos central, tranchilizantă, anticonvulsivantă, antispastică, relaxantă a musculaturii netede, uşor hipotensivă.
Se recomandă ca supliment alimentar pentru îmbunătăţirea regimului igieno-dietetic în insomnii, stări de nelinişte, încordare, iritabilitate, stări emotive, tulburări neurovegetative; se poate folosi ca adjuvant în convulsii de diferite etiologii, migrene.
Mod de administrare: ceaiul ecologic de Passiflora se prepară din 1 - 2 plicuri x 1 g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 5 - 10 minute. Infuzia se consumă îndulcită caldă, 1-2 căni pe zi între mese sau de câte ori este nevoie.
Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri x 1 g.
Ingrediente: passiflora*.
*Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obţinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice. Înainte de însămânţare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura convenţională la agricultura ecologică de minimum 2 ani, seminţele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză (pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte), iar culturile ecologice au fost certificate în urma inspecţiilor organismelor acreditate.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.
Se recomandă ca supliment alimentar pentru îmbunătăţirea regimului igieno-dietetic în insomnii, stări de nelinişte, încordare, iritabilitate, stări emotive, tulburări neurovegetative; se poate folosi ca adjuvant în convulsii de diferite etiologii, migrene.
Mod de administrare: ceaiul ecologic de Passiflora se prepară din 1 - 2 plicuri x 1 g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 5 - 10 minute. Infuzia se consumă îndulcită caldă, 1-2 căni pe zi între mese sau de câte ori este nevoie.
Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri x 1 g.
Ingrediente: passiflora*.
*Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obţinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice. Înainte de însămânţare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura convenţională la agricultura ecologică de minimum 2 ani, seminţele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză (pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte), iar culturile ecologice au fost certificate în urma inspecţiilor organismelor acreditate.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.