Conţinutul ridicat de taninuri, rutozide, vitamina C, săruri de potasiu, flavone, ulei volatil conferă ceaiului ecologic de coacăz negru proprietăţi diuretice, de stimulare a circulaţiei limfatice şi venoase, antiinflamatorii (datorită conţinutului în flavone), stimulează eliminarea acidului uric din sânge, are acţiune antihipertensivă, efecte benefice antireumatice, stimulează sistemul hematopoietic.
Se recomandă ca supliment alimentar pentru îmbunătăţirea regimului igieno-dietetic în migrene, edeme, tuse spastică, gută, hipertensiune arterială, artrite, anchiloze, dureri reumatice, tulburări premenstruale şi cele specifice debutului menopauzei, litiază renală, tulburări cardiovasculare, anemie, stări febrile.
Mod de administrare: ceaiul ecologic de coacăz negru se prepară din 1-2 plicuri x 1g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 5-10 minute. Infuzia se consumă neîndulcită, călduţă sau rece, de 3-4 ori pe zi între mese sau ori de câte ori este necesar.
Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri x 1 g.
Ingrediente: frunze de coacaz negru*.
*Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obţinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice. Înainte de însămânţare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura convenţională la agricultura ecologică de minimum 2 ani, seminţele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză (pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte), iar culturile ecologice au fost certificate în urma inspecţiilor organismelor acreditate.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.
Se recomandă ca supliment alimentar pentru îmbunătăţirea regimului igieno-dietetic în migrene, edeme, tuse spastică, gută, hipertensiune arterială, artrite, anchiloze, dureri reumatice, tulburări premenstruale şi cele specifice debutului menopauzei, litiază renală, tulburări cardiovasculare, anemie, stări febrile.
Mod de administrare: ceaiul ecologic de coacăz negru se prepară din 1-2 plicuri x 1g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 5-10 minute. Infuzia se consumă neîndulcită, călduţă sau rece, de 3-4 ori pe zi între mese sau ori de câte ori este necesar.
Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri x 1 g.
Ingrediente: frunze de coacaz negru*.
*Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obţinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice. Înainte de însămânţare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura convenţională la agricultura ecologică de minimum 2 ani, seminţele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză (pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte), iar culturile ecologice au fost certificate în urma inspecţiilor organismelor acreditate.
Produs certificat bio.
Produs in Romania.