Camin

Caminul bio.
De ce bicarbonatul de sodiu nu trebuie sa lipseasca din casa
Am descoperit un produs foarte ieftin, dar atat de util incat nu trebuie sa lipseasca din casa. E vorba despre bicarbonatul de sodiu, un produs in aparenta banal, pe care il gasim in orice supermarket. Din pacate de obicei este la pliculete mici (nu inteleg de ce avand in vedere ca in strainatate se gaseste si la pungi de 1 kg sau chiar mai mult), dar l-am gasit in magazinul Selgros la cantitate mai mare. Daca stie cineva dintre voi unde se poate gasi ambalat la 300 sau 500 de grame, il rog sa ne spuna si noua. Am descoperit ca, avand atatea utilitati, nu prea ai ce face cu niste pliculete minuscule.
Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai utile si mai versatile produse cu avantaje multiple: e ecologic, economic, nu are efecte nocive asupra sanatatii si are tot felul de utilizari practice.
http://www.biolandia.ro/blog/2012/01/25/afla-de-ce-bicarbonatul-de-sodiu-nu-trebuie-sa-lipseasca-din-casa/

Cum sa preparam in casa produse de curatat ecologice
O viata eco nu este usor de sustinut mai ales intr-o perioada de recesiune. Alimentele bio si produsele ecologice de curatat costa de obicei mai mult decat cele cu chimicale de pe piata.

Realizarea produselor de curatat ecologice, netoxice in casa iti va economisi bani, chiar daca uleiurile esentiale sunt putin mai scumpe, deoarece sunt in acelasi timp si foarte spornice si din cantitati extrem de mici poti obtine solutii de curatat pentru luni de zile, daca nu chiar ani.
http://www.biolandia.ro/blog/2011/11/13/cum-sa-preparam-in-casa-produse-de-curatat-ecologice/

No comments yet.
*

No trackbacks yet.