Va asigur ca acest deodorant va functiona mai bine sau cel putin la fel de bine ca orice alt produs cu tot felul de chimicale pe care l-ati putea cumpara vreodata, iar timpul de preparare este de cateva minute.

Iata care sunt ingredientele necesare: unt de cocos, bicarbonat de sodiu si amidon de porumb. Putem adauga si vitamina E uleioasa si putin ulei esential cu aroma preferata (de ex. lamaie, lavanda etc.), dar aceste ingrediente sunt optionale. Mie imi place sa ii pun ulei esential de lamaie pentru ca ii confera o aroma proaspata si racoritoare, fara a fi dulce. Oricum nota de lamaie este discreta, asa ca puteti folosi orice alt parfum fara a-l estompa.

Reteta este urmatoarea: 1 parte unt de cocos, 2 parti bicarbonat de sodiu, 2 parti amidon de porumb. Daca nu punem deloc vitamina E, adaugam putin mai mult unt de cocos.

Daca avem un ambalaj ramas gol de la un deodorant stick, il putem turna in acesta si pastra la frigider ca sa ne asiguram ca se va mentine in stare solida. In mod normal, ar trebui sa ramana solid si la temperatura camerei, daca nu e prea cald. Putem depozita amestecul intr-un borcanel si aplica folosind o bagheta de plastic sau de lemn sau, pur si simplu, aplicam cu degetul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments