Dragi prieteni,

De astazi vom incepe o noua rubrica pe care ne-am propus de ceva timp sa o lansam si, din pacate, nu am reusit sa ne facem timp pentru ea. Aceasta va contine restaurante, terase, cafenele, ceainarii, gelaterii si altele asemenea care promoveaza mancarea sanatoasa sau care au in meniu un numar mare de preparate nu doar gustoase, ci si bune pentru corpul si sufletul nostru. Mancarea trece prin stomac, ce-i drept, dar atinge totul – trupul nostru, starea noastra de spirit, energia si pofta de viata.

Cum noi locuim in Bucuresti, majoritatea vor fi de aici, cu exceptia celor peste care vom da prin escapadele noastre prin tara.

Daca si voi cunoasteti asemenea locatii, va invitam sa ne spuneti de ele ca sa le facem o vizita. Mentionez ca nu avem nici un deal cu proprietarii lor, nu ne acopera costul mesei, nici nu ne-au dat vreo gratuitate si nu avem nici o obligatie de a scrie de bine despre ele. Vom incerca sa fim cat mai obiectivi, desi, normal, “de gusturi nu se discuta”, poate ca noua ne place ceva si altora nu. Vom vorbi si despre cum arata locul respectiv si preparatele pentru ca, nu-i asa?, ochiul trezeste pofta de mancare. Nu vom ocoli si preturile, dar si servirea.

Va invitam asadar in curand sa faceti cunostinta cu primul restaurant de care vom vorbi: Omra Elias.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments