Dragi prieteni,

Dorim sa va multumim pentru ca ne urmariti postarile si pentru ca ne-ati oferit prietenia voastra. Ca si noi, cunoasteti importanta unei alimentatii corecte, a unui stil de viata sanatos si a unor alegeri naturale pentru familia voastra. De aceea, avem pentru voi un cadou special: va oferim gratuit Lista capacitatii antioxidante a alimentelor*. Dati click pe link-ul de mai jos pentru a descarca lista:

Capacitatea antioxidanta a alimentelor (format PDF)

 

Puteti sa printati aceasta lista si sa o luati cu voi atunci cand faceti cumparaturi sau sa combinati alimentele astfel incat meniul vostru zilnic sa acopere nivelul antioxidant optim pentru sanatatea voastra.

Studiile arata ca un consum zilnic de alimente cu un continut ridicat de substante antioxidante intarzie imbatranirea si ne protejeaza de boli, inclusiv de cancer. A fost stabilita si o scala care masoara aceasta capacitate antioxidanta numita ORAC. Un nivel minim pentru a ne mentine intr-o stare optima de sanatate este de 3-5.000 de unitati ORAC. Pentru a preveni boli mai grave cum este cancerul, in cazul bolilor cronice sau degenerative, ar trebui sa se ajunga la 30-50.000 de unitati ORAC pe zi.

Pentru mai multe informatii despre antioxidanti, va invitam sa cititi articolul nostru precedent: Mii de antioxidanti intr-un gram de pudra.

Scrieti-ne despre ce subiecte v-ar interesa sa cititi, trimiteti-ne recomandarile, dar si criticile voastre, prin e-mail la: info@biolandia.ro, pe Facebook la www.facebook.com/Biolandia.ECO sau pe blogul nostru.

Va uram sa aveti parte de o zi minunata, cu multa sanatate!

 

 

 

 

* Lista este realizata pe baza celei publicate de USDA (Departamentul de Agricultura al SUA) in 2010 si a site-ului http://www.oracvalues.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments