Dragii mei,

Astazi o poveste in imagini despre lumea magica in care traim, asa cum o vad eu: plina de culoare, de lumina, unica si irepetabila in fiecare moment al ei. Handmade by me:

Black & White

Uneori visez la o lume in care totul sa fie in alb si negru: yin si yang, lumina si intuneric, adevar si minciuna, bine si rau. Frumusetea simpla a unor tufe in intuneric itindu-si capetele ciufulite din zapada. Gradina mea incremenita in iarna.

Daisy Love

Iubesc margaretele. Sunt dulci si inocente in rochitele lor albe care flutura in vanticelul varatic. Danseaza prin iarba matasoasa si isi leagana buclele aurii sub razele mangaietoare ale soarelui. Miros de fan cosit si bazait de albine.

Girls at the beach

Peste plaja se lasa inserarea. Fetele au alergat prin nisipul fin, au cautat scoici, s-au balacit prin apa limpede de cristal. Si-au prins flori colorate de palariutele de pai pe care vantul, invidios, voia sa le pastreze pentru el. Ziua asta nu ar fi trebuit sa se termine niciodata.

Girls like pink

Listeaza repede toate lucrurile roz care iti plac: inghetata de capsuni, guma de mestecat cu aroma de cirese, vata de zahar colorata, balerini, flori de trandafir, bebelusi bucalati, bomboane de fructe de padure, rochite pastelate, rasaturi de soare. E adevarat, fetelor le place rozul. Cine nu ar vrea sa ramana mereu copil?

Rainbow hearts

Zi de vara. Maci intr-un lan de grau. Ploaie cu soare. In inima mea e un curcubeu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments