Pui cu sos dulce-acrisor din sirop de artar
O reteta care merge perfect cu garnitura de orez simplu fiert (integral sau basmati):
Ingrediente:
3 lingurite sirop de artar
5 lingurite mustar
1 lingurita otet balsamic
1/2 lingurita sos chilli (optional)
4 pulpe de pui sau aripi si pulpe
1 lingura ulei de masline
sare de mare si piper macinat dupa gust
Mod de preparare:
Se amesteca siropul de artar cu mustarul, otetul si sosul de chilli si apoi se ung pulpele de pui cu aceasta combinatie si se lasa la marinat in frigider intr-o punga legata la gura timp de o ora. Pulpele de pui se introduc intr-o tava unsa cu ulei de masline la cuptor la temperatura de 180 de grade Celsius (aproximativ o ora). Cand s-au rumenit pe partea inferioara, se intorc si se tin pana se rumenesc si pe cealalta fata.

Comments
Print article | This entry was posted by admin on 19 ianuarie 2012 at 16:52, and is filed under Retete. Follow any responses to this post through RSS 2.0. You can leave a response or trackback from your own site. |