Skip to Store Area:

Produse BioAcasa Despre Biolandia.ro Cum cumpar Transport si livrare Blog Biolandia.ro Contact

Antioxidanţii, reţetă pentru viaţă

Cod: 0953

In stoc

31,99 LEI

Pret cu TVA

Comanda telefonica: 0745.123.401

Detalii cost livrare

Adaugă produse în coş Adaugă în coş
Antioxidanţii, reţetă pentru viaţă.


Antioxidanţii, reţetă pentru viaţă. Autor: Bryce Wylde. Cum să foloseşti puterea antioxidanţilor pentru a preveni apariţia bolilor şi a rămâne sănătos toată viaţa.

Ce-ar fi dacă la originea tuturor bolilor şi dezechilibrelor din organism s-ar afla o singură cauză? La fel cum în fizica particulelor se vorbeşte despre supercorzi, astfel încât întregul univers ar fi alcătuit din nişte corzi minuscule care vibrează, şi în medicină cercetările recente par să indice că punctul de plecare al oricărei afecţiuni îl constituie nişte compuşi minusculi - radicalii liberi.
Un nivel crescut de radicali liberi poate conduce la diferite boli, de la probleme cardiovasculare la diabet şi de la depresii la alergii. În faţa acestei ameninţări, cea mai bună apărare a organismului o reprezintă antioxidanţii, o categorie aparte de substanţe care luptă împreună, alcătuind un soi de reţea de protecţie, pentru a contracara efectele negative produse de radicalii liberi, în scopul de a reduce stresul oxidativ.
Volumul de faţă reprezintă deopotrivă un compendiu şi un instrument practic, lesne de folosit. Veţi afla cu uşurinţă amănunte despre felul în care acţionează anumiţi antioxidanţi, dozele zilnice recomandate şi cele mai bune modalităţi de a asimila cantităţile necesare, fie din alimentaţie, fie prin administrarea de suplimente. Autorul descrie pe larg şi posibilele interacţiuni, întregind tabloul de ansamblu printr-o amplă prezentare a celor mai eficiente combinaţii de antioxidanţi, pentru a contracara diferitele probleme de sănătate.Un program de exerciţii fizice constante şi moderate ca intensitate dublat de o detoxifiere periodică sunt propunerile care vin să completeze sugestiile alimentare, pentru a asigura un stil de viaţă sănătos şi pentru a scădea cât mai mult cu putinţă riscurile la care corpul este supus.Învăţaţi să combateţi stresul, să vă păstraţi un tonus fizic şi mental de invidiat, urmând pas cu pas această reţetă simplă cu antioxidanţi, fără contraindicaţii sau efecte adverse, dar cu efect garantat!
BRYCE WYLDE a absolvit Universitatea York din Toronto şi Ontario College of Homeopathic Medicine, alegând să se specializeze în medicină alternativă şi nutriţie. La ora actuală
se numără printre cei mai renumiţi experţi canadieni în medicină funcţională, îmbinând remediile cunoscute din timpuri străvechi cu cele mai recente soluţii oferite de medicina contemporană.
Este realizatorul emisiunii TV Wylde on Health la postul CP24, în cadrul căreia de-a lungul timpului a avut invitaţi renumiţi, precum Dr. Mehmet Oz, Dr. Andrew Weil, Dr. David Suzuki sau Deepak Chopra. A apărut de asemenea în cadrul altor emisiuni despre medicină şi sănătate la posturi TV precum ABC, CTV Canada, The Discovery Channel sau W Channel.
Este membru al unor prestigioase instituţii (Ontario Homeopathic Association, Society of Free Radical Biology and Medicine, Institute of Functional Medicine, International Society of Orthomolecular Medicine). Antioxidanţii, reţetă pentru viaţă este cartea lui de debut (prima ediţie apărută în 2008). În 2012 a publicat volumul Wylde on Health: Your Best Choices in the World of Natural Health.

„Bryce ne face pe toţi să privim cu pasiune către propria sănătate, împărtăşindu-ne cunoştinţe preţioase şi sfaturi concrete, uşor de pus în practică, prin care să putem căpăta o vigoare tinerească în vieţile noastre.“
Dr. Mehmet C. Oz coautor al bestsellerului TU. Ghid de funcţionare.

„Dacă vreţi să preluaţi întru totul controlul asupra propriei sănătăţi, această carte vă va fi de mare ajutor!“
Dr. Andrew Weil autorul volumului Sănătate optimă în 8 săptămâni.

„O carte care n-ar trebui să lipsească din casa nimănui!“
Dr. Sanjay Gupta coordonatorul corespondenţilor CNN pentru medicină şi sănătate.

Titlu original: The Antioxidant Prescription: How to Use the Power of Antioxidants to Prevent Disease and Stay Healthy for Life
Anul apariției: 2013
Număr pagini: 328
Format: 15,60 × 22,10 cm


Transport GRATUIT in toata tara!
Cosmetice certificate BDIH
Promotiile saptamanii!
Produse bio noi!
Cosmetice Bio