Algele spaghetti bio de mare au o consistenta aparte care le recomanda a fi folosite in anumite preparate gatite. Pot fi consumate si ca antipasti sau dupa ce au fost marinate in otet si lamaie.
Mod de preparare:
- raw (crude): se taie in bucati mai mici, si se pun la inmuiat in apa timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute pot fi adaugate in salate si consumate crude.
- gatite: se fierb timp de 20-30 de minute. Se pot servi cu orez, quinoa, hrisca, in pizza, practic le puteti adauga langa aproape orice fel de garnitura.
- prajite: se clatesc bine, se prajesc in ulei de palmier sau de cocos, si cand sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie.
Ingrediente: alge spaghetti bio.
Produs certificat bio
Produs in Spania.
Informatii nutritionale/100g:
- Proteine 8.4 %
- Carbohidrati 44.1 %
- Grasimi 1.1%
- Fibre 32.7 %
- Potasiu 8250 mg
- Calciu 720 mg
- Magneziu 435 mg
- Fosfor 240 mg
- Fier 59 mg
- Vitamina C 28.5 mg
Mod de preparare:
- raw (crude): se taie in bucati mai mici, si se pun la inmuiat in apa timp de 30 de minute. Dupa 30 de minute pot fi adaugate in salate si consumate crude.
- gatite: se fierb timp de 20-30 de minute. Se pot servi cu orez, quinoa, hrisca, in pizza, practic le puteti adauga langa aproape orice fel de garnitura.
- prajite: se clatesc bine, se prajesc in ulei de palmier sau de cocos, si cand sunt gata, se stropesc cu zeama de lamaie.
Ingrediente: alge spaghetti bio.
Produs certificat bio
Produs in Spania.
Informatii nutritionale/100g:
- Proteine 8.4 %
- Carbohidrati 44.1 %
- Grasimi 1.1%
- Fibre 32.7 %
- Potasiu 8250 mg
- Calciu 720 mg
- Magneziu 435 mg
- Fosfor 240 mg
- Fier 59 mg
- Vitamina C 28.5 mg